Artikel #3 Terugblik op 2020 – Deel 1

Terugblik op 2020 deel 1
Januari
15 januari: Netwerkavond LEF Project
In mijn periode bij Aegon heb ik in het kader van het LEF Project een persoon uit de bijstand gecoacht op het gebied van solliciteren. Hartstikke gaaf om te doen en inmiddels is mijn coachee al bezig met haar droom!

17 januari: Eerste aflevering 90 Seconds
De eerste aflevering van 90 seconds was het Jay vs Viroen ook wel Ajax vs PSV genoemd. Bekijk de aflevering hier: 90 Seconds Football – SE1, AFL 1.

Februari
18 februari: Young Amsterdam Awards
In 2019 was ik genomineerd voor de award Maatschappelijke betrokkenheid. Met oog op die nominatie ben ik afgelopen jaar uitgenodigd door het team Young Amsterdam om opnieuw aanwezig te zijn. Mijn broeders Gianni en Jay gingen mee.

Maart
20 maart: Verpleeghuizen gesloten
Dit nieuws kwam keihard binnen. Natuurlijk, iedereen had in het begin een besef momentje nodig om te beseffen wat de impact is van Corona. Maar het betekende voor mij en mama dat we elkaar van de ene op de andere dag niet meer konden zien. Ik ging er creatief mee om en probeerde klaar te staan bij het verpleeghuis als mama werd opgehaald en werd thuisgebracht door de rolstoeltaxi. Zodoende kon mama mij blijven zien, voor die paar minuten. 

26 maart: Boodschap van Hindoestanen voor de Hindoestaanse gemeenschap #eenheid
In navolging van de maatregel: Blijf zoveel mogelijk thuis – spraken verschillende hindoestanen onze gemeenschap toe. Het gevoel van #eenheid deed mij en gezien de reactie van anderen heel goed! Bekijk hier het filmpje: Blijf thuis

April
19 april: Start voedingsaanpassing / trainen
Vanaf deze datum kwam een kantelpunt in mijn voeding en levensstijl. Ik zei tegen mijzelf: ik moet gezonder gaan leven en naar een gezond BMI toe. Dat is tevens mijn stip op de horizon: ik wil een gezond BMI. Ik begon met sporten en begon met koolhydraatarm eten. Op 1 juli liet ik middels een post op mijn socials weten dat ik 20 kilo kwijt was geraakt. Ik ben nog niet waar ik zijn wil en ga door naar mijn doel #gezond BMI.

 

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!