Blog #14 Kerst, Roadtrip Noord – Holland & PSV ruikt bloed

Blog #14 – Kerst, Roadtrip Noord – Holland & PSV ruikt bloed

Met het schrijven van deze blog blik ik terug op de afgelopen week. Ik vertel hoe mijn kerst is verlopen en hoe de roadtrip door Noord-Holland mij is bevallen. Verder beschrijf ik de situatie van PSV voor de korte winterstop. Lees vooral verder! 

Hoe gaat het met mama?
Mama maakt het goed, ze is stabiel. Ze heeft genoten van de Kerstdagen, ondanks dat ze op eerste kerstdag moest dialyseren. Daarnaast gaat het ook goed met haar kuur omtrent de PEG Sonde. Mama gaat vol positiviteit richting 2021!

Hoe gaat het met mijzelf?
Ik maak het ook goed. Afgelopen week heb ik in plaats van vier, maar twee dagen gewerkt, want ik was deze week dinsdag, woensdag en vrijdag vrij. De vrije dagen gingen snel om, het gezegde: “Als je het naar je zin hebt, vliegt de tijd.”

Roadtrip Noord-Holland
Afgelopen woensdag hadden mijn vriendin en ik een last-minute idee. Vanwege de harde lockdown is weinig mogelijk, maar roadtrippen kan altijd! Zelfs het weer weerhield ons niet om een roadtrip in Noord-Holland te maken. Zo gingen wij langs Zaandam, Zaanse Schans, Volendam, Hoorn en reden we weer in zuidelijke richting Alkmaar en Amsterdam.
Het was ondanks het weer een leuke roadtrip en ik kan het iedereen aanraden om zo een roadtrip te doen!

Kerst 2020 “Een kerst om nooit meer te vergeten”
Deze kerst gaat de geschiedenis in als een kerst om nooit meer te vergeten, maar ik tel mijn zegeningen. Ik heb mijn eerste kerstdag gespendeerd met mijn moeder en vader. Ik ben dankbaar dat ze beide in leven zijn en dat ik Kerst met hen heb kunnen vieren.
We hebben een typisch Surinaams gerecht gegeten met de kerstdagen: Pom. En wat was het lekker! Verder hebben we een film van Amitabh Bachchan gezien uit 2016, Te3n. Mijn moeder is groot fan van Amitabh Bachchan en ze leeft echt op als ze een film ziet waarin hij een rol vertolkt. De tweede kerstdag was voor mijn gevoel een normale zaterdag. Ik heb mijn gedachten mooi op een rij gekregen en ga vol positiviteit richting 2021!

PSV ruikt bloed
De laatste wedstrijd voor de winterstop was PSV – VVV. Dit was op voorhand een wedstrijd waarbij je weet dat PSV wint, alleen de vraag wat de score wordt. De wedstrijd begon stroef, VVV kwam op voorsprong. Maar PSV rechtte de rug en won met 4-1. Hiermee voerde PSV de druk op bij koploper Ajax dat een dag later speelde. Ajax speelde gelijk en maakte zo de gehoopte uitglijder. Het verschil is één punt en op zondag 10 januari 2021 om 16:45 is het Ajax – PSV. Een spannende wedstrijd! Ibrahim Afellay, mijn jeugdheld, vertelde bij het programma Studio Voetbal dat PSV “bloed ruikt” en volgens hem de favoriet is voor de overwinning. We gaan het meemaken! 

Dat was mijn veertiende blog alweer!

Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,

Viroen

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!