Blog #9 – Nieuwe opdrachtgever, fotoshoot & Mijn Hindoeïsme

Blog #9 – Nieuwe opdrachtgever, fotoshoot & Mijn Hindoeïsme

Met het schrijven van deze blog blik ik terug op de afgelopen week. Zo ben ik begonnen bij een nieuwe opdrachtgever, had ik op vrijdag een fotoshoot en zondag een event, georganiseerd door Mijn Hindoeïsme. Hieronder lees je hoe mijn week verliep!

Hoe gaat het met mama?
Mama maakt het goed, is stabiel en heeft een rustige week gehad. Over haar sonde is wel meer bekend. Er is namelijk contact geweest tussen het verpleeghuis en het VUMC. Beide partijen zullen door middel van een belafspraak bekijken wat er aan de hand is. Nadat de belafspraak achter de rug is, zal ik jullie hier meer over vertellen!

Nieuwe opdrachtgever
Sinds deze week werk ik voor een nieuwe opdrachtgever, Syntrus Achmea. Het gaat om een tijdelijke opdracht tot 1 maart. Na 1 maart eindigt mijn periode bij YoungCapital NEXT en heb ik al mijn gedachten over een vervolgstap. Maar first things first – hard aan de slag bij Syntrus Achmea!

Fotoshoot
Afgelopen vrijdag had ik een fotoshoot. Woensdag was het eerste contact en vrijdag was het zover! De shoot vond plaats om de hoek van mijn huis. Waarom daar en waarvoor was de fotoshoot? Dat zien jullie snel genoeg! Stay tuned!

Mijn Hindoeïsme  
Afgelopen zondag was het dan zover! De eerste online bijeenkomst van Mijn Hindoeïsme. Ik werd door één van de drie initiatiefnemers, Armand Bissesar, uitgenodigd om deel te nemen aan een event dat in het teken stond van het dagelijks leven en hoe we het Hindoeïsme overal in kunnen herkennen.

We werden ingedeeld in break out rooms waar wij aan de hand van een gespreksleider één onderwerp bespraken. Het onderwerp van mijn groepje was: Ochtendrituelen. Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit? En wat zou je hieraan willen verbeteren? Het werd een leuk en open gesprek. We kwamen erachter dat de ochtendrituelen heel verschillend zijn. Zo bidt persoon A iedere ochtend en persoon B weer niet. Ik bid persoonlijk niet in de ochtend, maar ontbijt wel! Mijn verbeterpunt voor mijn ochtend is: mediteren en tijd voor mezelf nemen. Ik ga er de komende tijd mee aan de slag!

Mijn complimenten aan de organisatie en bedankt voor een fijne zondagmiddag!

Daarmee komen we aan het einde van blog #9
Vond je deze blog nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,

Viroen

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!