Blog #10 Srefidensi, SSA & Linda

Blog #10 Srefidensi, SSA & Linda

Met het schrijven van deze blog blik ik terug op de afgelopen week. Zo stond ik stil bij 45 jaar onafhankelijkheid van Suriname, livesessie met SSA en publiceerde Linda.nl een artikel over mij! Hieronder lees je hoe mijn week verliep!

Hoe gaat het met mama?
Mama maakt het naar omstandigheden goed. Ze heeft een rustige week gehad. Het enige mindere aan haar week is het overlijden van Diego Armando Maradona. Als grote fan moest ook zij een traantje laten. Toen ik later die dag met haar belde vertelde ik ook dat ik na het lezen van het bericht over Maradona direct wist dat mijn moeder heel verdrietig zou zijn. Voor mijn moeder is hij de grootste voetballer aller tijden. Er komt geen grotere voetballer dan Maradona vindt zij. Vanuit deze plek: Sterkte aan alle fans wereldwijd en in het bijzonder zijn naasten & familie. 

Hoe gaat het met mij?
Nadat ik vorig week maandag Blog #9 had geplaatst stelde een volger de volgende vraag:
Hallo Viroen, fijn om te lezen dat het goed gaat met je moeder en leuk om een inkijkje te krijgen in je dagelijkse leven, maar ik heb nog 1 vraag: Hoe gaat het met jou?”

Ik maak het naar omstandigheden goed. Zoals jullie wel weten testte ik begin oktober positief op Corona, waarna ik drie weken in quarantaine zat. Nadat ik stapsgewijs steeds meer naar buiten ging, bleef ik één ding hartstikke moeilijk vinden: gaan trainen in de sportschool. Voor Corona was ik er namelijk 5 keer per week te vinden. Nu ben ik er al twee maanden niet geweest. Naast de angst wilde ik mijn lichaam ook goed laten herstellen van het virus, zodat ik niet direct vanaf een nulpunt begin.

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af: Wanneer gaat hij dan wel weer beginnen met trainen?
De afgelopen week is de vierde “rustweek” geweest en ik zal vanaf deze week weer gaan opbouwen met trainen in de sportschool. Dit wordt vervolgd, stay tuned!
Verder gaat het goed met de combinatie werk en zorg en natuurlijk mijn prille leven als ZZP´er. Daar zal ik in een andere blog nog aandacht aan besteden!

Srefidensi
Zoals jullie misschien wel weten ben ik een van de vier marketing managers binnen de organisatie SOHAM. Afgelopen woensdag was het dan zover: Srefidensi Dey! Suriname is sinds afgelopen woensdag 45 jaar onafhankelijk. SOHAM heeft een videoboodschap ingesproken en zal de komende tijd in het teken van de onafhankelijkheid meer informatie delen over de Surinaamse politiek. Met o.a. een terugblik op de verkiezingen in mei 2020! Ik zou zeggen: Stay tuned en houdt SOHAM in de gaten!


SSA = Surinamese Students Abroad
Afgelopen maandag werd ik door een van de bestuursleden van SSA benaderd of ik zou willen meedoen aan een live sessie met SSA. Het concept: Live op Instagram, bij de volgers in de huiskamer een gezellige Srefidensi afterparty verzorgen. Aan de hand van muziek, oddo’s en Surinaamse gezelligheid werd het een leuke vrijdagavond! Voor degene die niet weten wat een oddo is:  Een oddo is een gezegde/spreekwoord, waarmee je een motiverende les meegeeft aan anderen. Samen met de hosts Gianni, Lindsey & Dylan werden er oddo´s vertelt, leerde ik Sranan spreken en danste we van gezelligheid en vierden wij op die manier dat Suriname 45 jaar onafhankelijk is.

Linda Magazine
Zoals jullie in blog #9 konden lezen had ik een fotoshoot. Deze fotoshoot was voor een artikel op Linda.nl. Ik werd door een partij benaderd waarmee ik al eerder had samengewerkt. Zij vroegen of ik openstond om mijn verhaal te delen met Linda.nl. Ik had al eerder van deze website gehoord, door het verhaal van Meera Nankoe, van Stage and Stories. Hartstikke tof dat zij mijn verhaal wilden publiceren en natuurlijk heb ik ermee ingestemd! Het artikel lees je hier

Dat was mijn tiende blog alweer!

Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,

Viroen

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!