Blog #12 SOHAM Shiv Abhishek, avondje Rotterdam & Mo is back!

Blog #12 SOHAM Shiv Abhishek, Avondje Rotterdam & Mo is back!
Met het schrijven van deze blog blik ik terug op de afgelopen week. Ik was donderdagavond in Rotterdam, zondagmiddag in Rijswijk bij IBCC Mandir en ik heb de afgelopen twee wedstrijden genoten van Mo Ihattaren. Meer weten over mijn week? Lees verder!

Hoe gaat het met mama?
Mama maakt het naar omstandigheden goed. Ik heb afgelopen week iedere avond (m.u.v. donderdag) met haar doorgebracht. De dialyse behandelingen gaan gelukkig ook goed. Deze week weet ik eindelijk meer over de PEG sonde. Wordt vervolgd!

Hoe gaat het met mijzelf?
Ik maak het naar omstandigheden ook goed. Lekker druk bezig met m’n bedrijfsplannen, werken bij Syntrus en kennis opdoen over ondernemen in de sector Zorg en Welzijn.
Zoals ik in de vorige blog al vertelde zou ik afgelopen week beginnen met trainen in de gym. Het is daar helaas niet van gekomen.. Wel ben ik begonnen met het letten op mijn voeding, zodat de “schade” meevalt. Volgende week kom ik hier op terug.

Avondje Rotterdam
Het is goed om iedere week een doordeweekse dag te hebben waarop je leuke dingen gaat doen. Leuke dingen zijn voor mij quality time met mijn vriendin, relaxen met vrienden & familie, gamen of voetbal kijken. We gingen naar de Wilhelminakade in Rotterdam, waar we een mooi uitzicht hadden op de Erasmusbrug. Het eindresultaat zien jullie hierboven 😉

SOHAM Shiv Abhishek
Afgelopen zondag werd het eerste fysieke event van SOHAM georganiseerd: de Shiv Abhishek Pooja in de IBCC Mandir te Rijswijk. Het programma bestond uit een lezing, de offersessie, een yogasessie en daarnaast als afsluiting een Q&A met de pandit. Het was voor mij een extra interessante middag, want ik heb voor het eerst een Shiv Abhishek bijgewoond.
Vooral de manier waarop de offersessie ging was best spannend. Ik keek goed naar de andere mensen en luisterde wat de pandit zei. Aan de organisatie wil ik zeggen: Dank jullie wel voor een toffe middag en een geweldig ervaring! Ik hoop dat er nog meer fysieke events mogen komen in 2021.

Willen jullie meer weten over Shiv Abhishek, Shivratri of Shivling? Bekijk hier de SOHAM Facebook pagina met o.a. een livevideo van het event.

Mo is back!
Van het Hindoeïsme naar een andere passie: voetbal! Mijn favoriete club PSV speelde afgelopen donderdagavond voor plek 1 in de groepsfase van de Europa League. Dit betekent dat een gunstigere positie geeft voor het vervolg in de Europa League. En PSV won, met 4-0! De uitblinker van de avond? Mohamed Ihattaren! Hij werd door het merendeel van de PSV Fans uitgekozen tot man of the match! Afgelopen zondag kreeg deze goede vorm een vervolg. Mo maakte de 2-0 en dat bleek achteraf de winnende goal. Een typische actie voor Mo, vanaf rechts legt hij de bal voor zijn linker en krult de bal in de rechter kruising van het doel.  Wat na de goal volgde geeft mij als PSV supporter een geweldig gevoel: de omhelzing tekent de goede band tussen Schmidt en Mo. Dat beloven nog geweldige wedstrijden te worden dit seizoen!

Dat was mijn twaalfde blog alweer!

Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,
Viroen

 

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!