Blog #13 Harde lockdown, interview met Hersenletsel Magazine & winnaar Giveaway Boscagli!

Blog #13 Harde lockdown, interview met Hersenletsel Magazine & PSV dendert door!

Met het schrijven van deze blog blik ik terug op de afgelopen week. Zo vond afgelopen maandag de toespraak van Mark Rutte over de harde lockdown plaats, ging PSV door in de beker en kreeg ik het Hersenletsel magazine met mijn interview binnen.

Hoe gaat het met mama?
Mama maakt het nog steeds goed. Ze heeft een kuur gekregen voor haar PEG Sonde en daarmee is een afspraak voorlopig van de baan. De kuur is tegen ontstekingen die de PEG Sonde kan veroorzaken. Ik ben zelf geen medisch specialist, maar ik vertrouw er op dat de kuur zal helpen. Verder heeft het nieuws van de harde lockdown geen extra gevolgen voor het verpleeghuis. Wel is iedereen bewust van de noodzaak om alleen te komen en de handen goed te ontsmetten.

Hoe gaat het met mijzelf?
Ik maak het naar omstandigheden ook goed. De harde lockdown van 5 weken is voor mij verschrikkelijk, want ik geniet van het samenzijn tijdens kerst en oud op nieuw. Ik ga er alles aan doen om mijn traditie van de afgelopen jaren voor te zetten. Mijn traditie is: rond middernacht de eerste minuten van 2021 vieren met mama. Zo ging het in 2019: Nieuwsjaarstraditie Viroen

Verder heb ik besloten om tot het eind van de lockdown geen dieet of iets dergelijks te starten. In deze tijd waarin je al zoveel niet mag is het gewoon hartstikke lastig om te diëten. Tuurlijk ik ga niet overdreven veel eten, ik let op, maar het echte diëten is voor mij nu niet op te brengen. Ik ben al wel begonnen met mijn trainingen thuis, zodat ik wel in een ritme blijf – anders komen de kilo´s hard aan. Dat komt goed!
Tot slot, ik krijg vaak de vraag: Hoe ziet mijn dag er in lockdown dagen uit?
Hierbij het antwoord 😉

Een gemiddelde dagplan* in lockdown December 2020

Tijdstip Activiteit
07:00 – 08:00 Opstaan, klaarmaken & ontbijten
08:00 – 08:30 Workouts doen
08:30 – 17:00 Werken
Tussen 13:00 en 14:00  Langs mama in het verpleeghuis
17:00 – 20:00 Mama time
20:00 – 22:00 Bedrijfsplannen
22:00 – 23:00 Relaxen
23:00  Slapen


*Dit is het plan, maar de werkelijkheid loopt vaak anders. Ik streef naar dit dagplan.

Interview met Hersenletsel magazine
Eind oktober werd ik gepolst om een schriftelijk interview te doen met het Hersenletsel Magazine. Aan de hand van de opgestelde vragen heb ik de antwoorden op de vragen teruggestuurd en daar is een artikel uit ontstaan. Afgelopen zaterdag kreeg ik twee exemplaren van het magazine toegestuurd. Benieuwd naar het artikel? Check mijn social kanalen en natuurlijk de website van Hersenletsel magazine! Hierbij wil ik Ans van Reuler van Hersenletsel Magazine hartelijk danken voor het artikel!

PSV dendert door!
Afgelopen woensdag speelde PSV op de Vijverberg, Doetinchem tegen de Graafschap. PSV speelde niet zo goed als het kan, maar won wel 1-2. Dat komt vaker voor in het bekertoernooi. PSV won door een mooie treffer van Donyell Malen! Hierdoor blijft PSV op drie fronten actief: Eredivisie, KNVB Beker & Europa League.
In diezelfde Eredivisie speelde PSV zaterdagavond een wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Door vroege goals van onze Gakpo(CODY) en Ihattaren(MO MO) werd het een wedstrijd waar PSV niet al teveel inspanning voor hoefde te leveren. Het werd uiteindelijk 1-4 en we zagen een debuut van de 18 jarige Noor, Fredrik Oppegård. Nog een wedstrijd voor de korte winterstop, dinsdagavond om 20:00 uur thuis tegen VVV!

Winnaar Europa League shirtje Boscagli!
Afgelopen dinsdag postte Olivier Boscagli op zijn instagram account een #giveaway actie van zijn Europa League shirtje. Afgelopen zondagavond om 19:00 uur zou de winnaar bekend worden gemaakt. Ik was het eigenlijk een beetje vergeten en toen keek ik op m´n instagram account ViroenPSV en zag dat ik had gewonnen! Met het Europese seizoen waarbij PSV overwintert en kans heeft om hoge ogen te gooien is het helemaal geweldig dat ik dit shirtje heb gewonnen!

Dat was mijn dertiende blog alweer!

Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,

Viroen

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!