Blog #1 – Mijn emotionele verjaardagsweek

Beste allemaal,

Welkom op mijn website. Ik zal proberen om vanaf deze week minimaal 1 blog of vlog te posten. Dit kan over van alles gaan. Dit keer gaat het over de eerste week van september in 2020.

Scholen zijn gestart, de zomerperiode is voorbij en de focus gaat weer op het “normale” leven. Maar wat is dat eigenlijk, normaal?
Ik ben mij in de Corona periode gaan afvragen, wat is eigenlijk normaal? Ik ben er nog steeds niet achter. Mochten jullie het weten, laat het even weten in de reacties.

De eerste week van september is voor mij sinds het overlijden van mijn oom (mamoe) in september 2012 een rollercoaster. Een rollercoaster van emoties.
De eerste dag van september gaan mijn gedachten ook altijd uit naar hem. Ik kijk op deze dag ook altijd naar zijn foto en denk dan van wauw, het is daadwerkelijk gebeurd.
Ik heb lang met de vraag rondgelopen, waarom is hij gestorven 1 dag voor mijn 18e verjaardag? Het antwoord? Dat zal ik nooit krijgen.
Maar één ding weet ik wel, hij zal altijd over mij en de familie waken; dat vertrouwen heb ik!

De tweede dag van september is dan weer het tegenovergestelde. Die switch is heel apart om mee te maken en dat is best lastig. Maar ik houd altijd in mijn hoofd, verjaardagen zijn speciale dagen, je wordt maar één keer per jaar een jaar ouder. Ik maak er het beste van. Ook dit jaar heb ik genoten van mijn verjaardag, met lekker weer en vele appjes, berichten en telefoontjes van iedereen!

Verder is de eerste week van september ook altijd interlands, zo ook aanstaande vrijdag Nederland – Polen om 20:45 op NPO1! Ik heb er zin in, heel lang geleden dat ik echt geconcentreerd 90 minuten voetbal heb gekeken. De laatste keer dat ik echt geconcentreerd heb gekeken was 8 maart 2020, FC Groningen – PSV 1-2. De laatste goal van Dumfries in het PSV shirt? Ik hoop van niet..

Dat was mijn eerste blog alweer!
Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!