Blog #2 – Oranje, SOHAM & actieve training bij YoungCapital

WEEK 2 zondag 6 sept tot zaterdag 12 sept
Beste allemaal,

Welkom op mijn website. Ik zal proberen om iedere week minimaal 1 blog of vlog te posten. Dit kan over van alles gaan. Dit keer gaat het over de tweede week van september 2020.

De week begon vrij normaal. Maandag is mijn vaste vrije dag. Overdag heb ik lekker mijn rust gepakt, boodschappen gedaan, gesport en ben ik langs mama geweest. Ik keek het meeste uit naar de interland Nederland – Italië. Helaas werd dat de eerste wedstrijd die Oranje verloor sinds het verlies tegen Portugal in de Nations League Finale. Het tijdstip was ook echt ongunstig, het doelpunt werd gemaakt in de blessuretijd van de eerste helft.. Maarja, dat hoort ook bij de sport.

De dagen dinsdag tot en met vrijdag waren gericht op het werken bij Meijers Assurantiën, 1 avond per week vergaderen met SOHAM en sporten op woensdag en vrijdag.

Wil je weten wat SOHAM is? Klik hier om een kijkje te nemen op de website. Ik ben sinds medio augustus een van de marketing managers binnen SOHAM en ga mij bezig houden met de marketingtaken voor mijn commissie Business & Politiek. Doel: Het bijdragen aan het behouden van de Hindoestaanse Cultuur, Dharma en Ondernemersgeest. Verder helpen om de stem van de Hindoestaan te laten horen bij politieke organisaties. Mijn persoonlijke wens hierbij is dat wij in maart 2021 na de landelijke verkiezingen met minimaal 1 persoon met hindoestaanse roots vertegenwoordigd zijn in de Tweede Kamer.

Op vrijdag 11 september was er wel iets speciaals(het is natuurlijk al een speciale datum vanwege de aanslagen van 2001). Sinds mijn vertrek bij Aegon in mei 2020 had ik mijn mede trainee, José, niet meer in real life gezien. Extra leuk om hem dan te treffen bij een leuke actieve training in Hoofddorp bij het hoofdkantoor van YoungCapital.

Tijdens de leuke, actieve training waren er één teamprijs en twee individuele prijzen te verdelen. En je raad het al, ik won één van de twee individuele prijzen. Wat denken jullie dat het was? Op de foto zien jullie al staan “De Eeuwige Jeugd”. De reacties mogen hieronder worden geplaatst. Ik heb in ieder geval de week in stijl afgesloten en volop genoten van een mooie week.

Dat was mijn tweede blog alweer!
Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden.

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!