Blog #3 – Mama’s verjaardag & doel behaald

Beste allemaal,

Welkom op mijn website. Ik zal proberen om iedere week minimaal 1 blog of vlog te posten. Dit kan over van alles gaan. Dit keer gaat het over de derde week van september 2020.
Deze week was een speciale week. Mijn moeder was jarig op 15 september! Ondanks Corona hebben we haar in het zonnetje gezet!

In deze week was ik maandags niet vrij, maar had ik mijn vrije dag verwisseld met vrijdag 18 september. Reden? Voor de planning op het werk kwam dit beter uit. De dinsdag & donderdag trainde ik niet, maar de rest van de dagen wel!

Het ging in deze week natuurlijk om dinsdag 15 september, daarvoor hadden mijn vader en ik alles geregeld. Wij hadden namelijk de voortuin van Berkenstede geclaimd, eten en drinken was aanwezig en we konden daar op 1,5 meter van elkaar zitten.

Mama had ook geluk met het weer, het was de laatste dag van dit jaar dat de temperatuur boven de 25 graden uitkwam. Mama zei: “Ik had de weergoden even gebeld, haha.” Naast mama’s verjaardag keken wij ook een dagje vooruit, want mijn neef Vashu was jarig. Wij hebben voor beide jarigen gezongen, taart gegeten en een fijne avond gehad! Voldaan sloten wij allemaal de dag af.

De week ging mede door deze dag snel voorbij, op donderdag begon mijn weekend. In deze week behaalde ik ook de 5/5, oftewel het doel was om 5 keer per week sporten. Dat doel behaalde ik: 4 keer fitness, 1 keer voetbal. Samen met mijn neef Jay houden we elkaar scherp om alles uit jezelf te halen, met als motto: “Zorg goed voor jezelf, dan zorg je goed voor je omgeving.”

Dat was mijn derde blog alweer!
Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,

ViroenMeer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!