Blog #4 – Het Zalmhuis, PSV naar de playoffs & afsluiting Cursussen YoungCapital

Beste allemaal,

Welkom op mijn website. Ik zal proberen om iedere week minimaal 1 blog of vlog te posten. Dit kan over van alles gaan. Dit keer gaat het over de vierde week van september 2020.

De week begon met een etentje op zondag in het Zalmhuis te Capelle a/d IJssel. Lekker gegeten en genoten van mijn zondag. Op maandag ben ik lekker de boodschappen gaan doen, langs mama geweest en ben gaan trainen bij Basic Fit. Ik heb genoten van mijn vrije dag.

De dinsdag & donderdag waren in deze week de “rustdagen” dat ik niet trainde. De andere dagen van de week ben ik gaan trainen bij Basic Fit. Helaas, geen voetbal met de jongens..

Verder waren er nog twee spannende dingen in deze week: Ik had donderdag 24 september een volledige trainingsdag met YoungCapital. Een afsluiting van de Cursus “Prof Rebel & Communicatietrainingen”. Dit was een fysieke trainingsdag in het gebouw B. in Amsterdam West. Wat nu nog rest is een online training op 9 oktober ter afsluiting van de cursus “Take Charge”.

Later op de dag speelde PSV tegen Mura voor plaatsing play-off van de Europa League en het lukte! De boys wonnen met 1-5 en verzekerde zich daarmee van plaatsing voor play-off Europees voetbal. De volgende tegenstander: Rosenborg BK, wordt vervolgd. 

Deze week ging het goed met mama. Zij is de afgelopen weken en deze week stabiel gebleven, dat is al positief. Volgende week donderdag 1 oktober heb ik een MDO(een overleg met alle medisch specialisten omtrent mama) en geven zij aan hoe mama ervoor staat.

Dat was mijn vierde blog alweer!
Vond je dit nou leuk? Deel het met je familie, vrienden, kennissen, collega´s en andere geinteresseerden!

Soso lobi,

Viroen

Meer weten?

Ben jij student, (jonge) mantelzorger of gewoon geinteresseerd  en heb je een vraag, verzoek, idee of opmerking voor mij?
Dan kun je mij bereiken via info@viroen.nl

Ben jij journalist of redacteur en wil je een interview met mij of een artikel over mij schrijven?
Dan kun je mij bereiken via media@viroen.nl

Soso lobi,

Viroen

Neem contact op!